Απογευματινές ώρες της Πέμπτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, στα Χανιά, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 22 ετών, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης, ότι ο παραπάνω κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, αφού εντοπίστηκαν οι χώροι που χρησιμοποιεί, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 24 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους πεντακόσια εξήντα πέντε (565) γραμμαρίων
 μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ,συνολικού βάρους (4) γραμμαρίων
 ένα  μαχαίρι με ίχνη ηρωίνης στην επιφάνειά του
 δύο  εύχρηστες ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, με υπολείμματα – ίχνη ηρωίνης στις επιφάνειές τους
 τρεις  νάιλον σακούλες με υπολείμματα ηρωίνης

 Μεγάλος αριθμός νάιλον περιτυλιγμάτων ως μέσα συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών και
 χρηματικό ποσό δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Ο παραπάνω δράστης απουσίαζε κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ενώ στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από την Τετάρτη, λόγω τραυματισμού του, κάταγμα στο πόδι, που προκλήθηκε από από πτώση στο έδαφος.

Ο Συλληφθείς συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, όταν λάβει εξιτήριο από τους θεράποντες ιατρούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook