Με κινηματογραφικό τρόπο, συνελήφθη πρωινές ώρες της Τρίτης, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, άντρας ηλικίας 59 ετών, καθώς εξαπατούσε κατά συρροή ανυποψίαστους πολίτες.

Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων περιήλθαν πληροφορίες ότι ο παραπάνω, αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από πολίτες εξαπατώντας τους, με την πρόφαση ότι διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες επίλυσης προσωπικών – κληρονομικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Γυναίκα αστυνομικός, έκλεισε ραντεβού μαζί του για επίλυση προσωπικού της προβλήματος. Κατά την συνάντηση τους, ζήτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, προκειμένου επιλύσει το πρόβλημα της.
Η αστυνομικός αφού του έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, αποχώρησε, κλείνοντας ραντεβού μαζί του τις επόμενες ημέρες.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στο δράστη, από άλλους αστυνομικούς, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί μεσημβρινές ώρες σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook