Κατεψυγμένο σπανάκι υποτίθεται ότι ήταν το φορτίο που μετέφερε, σύμφωνα με τα συνοδευτικά παραστατικά, ένα φορτηγό ψυγείο προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Όμως, η εξονυχιστική έρευνα αποκάλυψε μια υπόθεσης λαθρεμπορίας τσιγάρων ιδιαίτερα μεγάλου βεληνεκούς!

Οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού είχαν πληροφορίες από το Σ.Δ.Ο.Ε. και την Αστυνομία ότι από κάποιο σημείο εξόδου από την χώρα θα περνούσε ένα μεγάλο φορτίο λαθραίων τσιγάρων και ήταν πολύ προσεκτικοί στις έρευνές τους. Όταν το φορτηγό σταμάτησε για έλεγχο, μπήκαν μέσα και σήκωσαν τις συσκευασίες των πακεταρισμένων λαχανικών.

Μετά την δεύτερη σειρά από κατεψυγμένο σπανάκι, αποκαλύφθηκαν εκατοντάδες κούτες με τσιγάρα που υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 1.000.000 πακέτα διαφόρων εταιρειών, μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων που έχουν εντοπιστεί ποτέ στην Ηγουμενίτσα! Το φορτίο κατασχέθηκε και ξεφορτώθηκε στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας όπου θα γίνει η καταμέτρηση, ενώ ο 32χρονος Ούγγρος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και παραπέμφθηκε ήδη στον εισαγγελέα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook