Στον ΑΓΟ Ρεθύμνου έχουν αφήσει πίσω τους το άτυχο παιχνίδι του Λαυρίου όπου ήρθε η ήττα στην παράταση, που «έριξε» την ομάδα στην 3η θέση, στοχεύοντας στον αγώνα του Σαββάτου με τη Νήαρ-Ηστ στο «Μελίνα Μερκούρη» όπου επιδιώκουν την άμεση επιστροφή στις νίκες.

 

Περιθώρια για άλλες απώλειες στην έδρα της ομάδας δεν υπάρχουν και για να διατηρηθεί ο ΑΓΟΡ στο παιχνίδι της ανόδου θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγούς ομάδας της Καισιαρανής.

Το παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο αφού η Νηαρ- Ηστ φέτος όχι μόνο είναι τελευταία στη βαθμολογία με 4 νίκες και 14 ήττες αλλά δείχνει να έχει την πιο αδύναμη ομάδα και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ Εθνική.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός έχει εφιστήσει την προσοχή στους παίκτες του ώστε να παρουσιαστούν σοβαροί και να «καθαρίσουν» το ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Κλειστό της Καισαριανής το Ρέθυμνο είχε επικρατήσει χωρίς δυσκολία της Νήαρ – Ηστ με 73-62 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η 19η αγωνιστική πάντως ίσως να κρύβει ανακατατάξεις ξανά στην κορυφή αφού οι Ίκαροι Σερρών που είναι στην 2η θέση θα φιλοξενηθούν στην Πάτρα από τον τοπικό Απόλλων σε ένα ματς με δυσκολίες, ενώ και το Λάυριο θα πάει στην έδρα του Αρκαδικού για μια αναμέτρηση με ενδιαφέρον. Ο πρωτοπόρος ΚΑΟΔ, που δείχνει να έχει «τσεκάρει» από τώρα το…εισιτήριο για την Α1, έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην Δράμα απέναντι στον προτελευταίο Κόροιβο τον οποίο όμως είχε κερδίσει πολύ δύσκολα στην Αμαλιάδα με 77-75 για τον πρώτο γύρο.

 

19η αγωνιστική

Σάββατο 19 Μαρτίου (17.30)

ΑΓΟΡ – Νήαρ Ηστ

(Διαμάντης, Τσούνας, Δημητρόπουλος)

Αρκαδικός – Λαύριο

Απόλλων Π. – Ίκαροι Σερρών

ΑΕΚ Άργους – Πανελευσινιακός

Ερμής Λ. – Αμύντας Δάφνης

Πανερυθραϊκός – Ολυμπιάδα Π.

Πιερικός/Αρχέλαος – Παγκράτι

ΚΑΟΔ – Κόροιβος

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook