Μπορεί το εύκολο πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να του δίνουν την ευχέρεια που θέλει στο θέμα «παραμονή», ωστόσο στον Εργοτέλη γνωρίζουν καλά ότι όσο πιο γρήγορα πάρουν τους τρεις με τέσσερις βαθμούς που χρειάζεται για να μείνουν στην κατηγορία, τόσο πιο χαλαροί θα δουν όλοι να ολοκληρώνεται η σεζόν. 
Οι «κιτρινόμαυροι» πέταξαν για Θεσσαλονίκη και από ‘κει θα μεταβούν οδικός για Λάρισα. Η αναμέτρηση με τους»βυσσινοί» έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Καταρχήν, ο Εργοτέλης με νίκη σώνεται κατά ενενήντα εννιά τοις εκατό. Κατά δεύτερο έχει τη δυνατότητα να στείλει τη Λάρισα στην FOOTBALL LEAGUE και κατά τρίτον θα πρέπει να σπάσει επιτέλους, την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει στον κάμπο. 
Η προετοιμασία επί Κρητικού εδάφους ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και ο Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να πάρει 20 παίκτες στην αποστολή. Συγκεκριμένα επέλεξε τους Δασκαλάκη, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούση, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδη, Βίσιο, Σίλβα Ζούνιορ, Αλεξόπουλο, Ορφανό, Ολίσε, Χρυσοφάκη, Ρουμπάκη, Βερπακόφσκις, Καρέλη, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Φραγκουλάκης και οι Κανδηλάκης, Καβουσάκης, Σαρρής.
Σε ότι έχει να κάνει με το σύστημα που θα παρατάξει ο Καραγεωργίου, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης, δεξιά ο Ρουμπάκης, αριστερά ο Βίσιο και στα στόπερ οι Αλεξάπουλος – Χίμπλινγκερ. Στο κέντρο, Σίλβα Τζούνιορ, Ολίσε και Μπέτο πιο μπροστά θα αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεσης, και στην επίθεση, αριστερά Βερπακόφσκις, δεξιά Ρομάνο και στην κορυφή ο Μάριο Μπούντιμιρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook