Τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα του φετινού «Dancing With The Stars», η 32χρονη ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο People.

Όποτε μιλάει για τον άνθρωπο που την έκανε να νιώσει ξανά ερωτευμένη, τα μάτια της φωτίζονται. Η Ζέτα χαλάρωσε και άλλαξε προς το καλύτερο. Της πάει. Πολύ. Εκφράζεται δημόσια χωρίς «δεύτερες σκέψεις», όπως έκανε στο παρελθόν, και ζει την κάθε στιγμή ως μοναδική. «Θέλω να αφιερώσω χρόνο στη σχέση μου και είναι η πρώτη φορά που έχω ελεύθερο χρόνο» λέει η ίδια στο People και χαμογελάει.

\"\"Δεν ήταν πάντοτε τόσο χαρούμενη. Σήμερα αισθάνεται πολύ ισορροπημένη και ίσως –αν και φοβάται τις βαρύγδουπες εκφράσεις– πολύ ευτυχισμένη. «Στο παρελθόν, πριν από τέσσερα χρόνια, έπαθα αυτό που έπαθα στη σκηνή (μια κρίση πανικού, με αφορμή κάποιο προσωπικό γεγονός) και το ξανάπαθα έπειτα από μία εβδομάδα» εξομολογείται η ηθοποιός στο People.

«Άρχισα να πιστεύω ότι κάτι δεν μπορώ να διαχειριστώ εγώ κι ότι κάπου χρειάζομαι μια βοήθεια. Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που θεωρούσαν πως η ψυχανάλυση είναι κάτι περιττό. Τι έμαθα για μένα;

Μακάρι να μπορούσα να το πω με δύο λέξεις. Πάντως συνειδητοποίησα ότι ενώ κάνω ψυχανάλυση τέσσερα χρόνια, τώρα έχω αρχίσει και κάνω ουσιαστική δουλειά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βγαίνουν από την κουβέντα που κάνεις, αλλά εσύ δεν θέλεις να τα ακούσεις. Φέτος, επειδή μου συμβαίνουν πολύ έντονα πράγματα στη ζωή μου, ξαφνικά ζωντάνεψα. Βλέπω μια άλλη Ζέτα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook