Ο Harry Potter, η σειρά ταινιών που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι φτάνει στο τέλος της. Όλο και πλησιάζουμε προς τις 15 Ιουλίου, οπότε και θα προβληθεί το «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» η όγδοη και τελευταία ταινία με θέμα τα κατορθώματα του διάσημου μάγου, και η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας, με σχόλια των πρωταγωνιστών.

Το «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1» κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, σημαίνοντας έτσι την αρχή του τέλους. Μόλις τις πρώτες ημέρες προβολής της στη Βρετανία συγκέντρωσε 18.3 εκατομμύρια λίρες, ενώ στο αμερικανικό box office άγγιξε τα 125 εκατομμύρια δολάρια. Το συνολικό ποσό που μπήκε στις τραπεζικούς λογαριασμούς της Warner Bros ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια λίρες παγκοσμίως.

 \"\"

Στη τελευταία ταινία βλέπουμε την τελική μάχη μεταξύ του Harry Potter με τον αιώνιο εχθρό του Lord Voldermort. Όπως λέει ο Daniel Radcliffe όλο αυτό το ταξίδι φτάνει σε ένα τέλος που είναι πολύ μεγαλύτερο από τους δυο άσπονδους εχθρούς. «Έφτασε όντως το τέλος» λέει ο Rupert Grint που υποδύεται τον πιστό φίλο του Harry, Ron Weasley.

 \"\"

Αφότου πέρασαν μήνες ψάχνοντας στην πόλη για να εντοπίσουν την πηγή της δύναμης και της αθανασίας του Vodermort, ο Harry Potter και οι φίλοι του επιστρέφουν στο Hogwarts όπου θα γίνει η τελευταία μεγάλη μάχη. Αν και η προηγούμενη ταινία θα μπορούσε να παρομοιαστεί με road movie, το τελευταίο κεφάλαιο θα είναι πλούσιο σε δράση και περιπέτεια.

 \"\"

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Harry βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του, αφού σε μια σκηνή τον βλέπουμε να φιλάει στο στόμα την κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος, την Ginny Weasley. Βέβαια, οι φαν του βιβλίου, περιμένουν εναγωνίως να δουν το φιλί που θα ανταλλάξουν ο Ron με την Hermione. Δείτε τα πρώτα πλάνα της ταινίας…

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook