Όταν τα κυβερνητικά στελέχη διατυμπάνιζαν σε όλους τους τόνους πως πρέπει να παταχθεί η λαθρεμπορία του πετρελαίου, με την διακίνηση του \”φθηνού\” πετρελαίου θέρμανσης για πετρέλαιο κίνησης συμφωνήσαμε.

Όταν τα ίδια στελέχη ανακοίνωσαν πως για να καταπολεμήσουν την λαθρεμπορία πρέπει να εξομοιωθούν οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης και τα \”δύο είδη\” πετρελαίων πρέπει να πωλούνται στην ίδια τιμή, μπήκαν ψύλλοι στ\’αυτιά μας.

\’Οταν ανακοίνωσαν ότι δεν σκοπεύουν να επιβάλλουν νέο φόρο,αλλά θα μας επιστραφεί η επιπλέον διαφορά στην τιμή, εν είδη επιδόματος, αν και με καχυποψία, τους πιστέψαμε.

Και έρχεται σήμερα η ανακοίνωση των προυποθέσεων για το επίδομα, που καταδυκνείει πως πρόκειται για καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ σε βάρος ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Ενώ – σύμφωνα με την θεωρία της καταπολέμησης της λαθρεμπορίας – η διαφορά στην τιμή θα έπρεπε να επιστραφεί σε ΟΛΟΥΣ, σήμερα η Ελληνική τρόικα, θα δώσει \”επίδομα φτώχειας\” σε λίγους και αυτό με τέτοιες προυποθέσεις που είναι αμφίβολο εαν το πάρουν και αυτοί.

Με απλά λόγια λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας όλους τους πολίτες, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ το φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης σε μιαν περίοδο που ειδικά τώρα, οι δοκιμαζόμενοι έλληνες, το χρειάζοντο περισσότερο παρά ποτέ.

Ας όψονται εκείνοι που τους ψήφισαν.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook