Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για τους 14ους \”Κορίσσιου\” αγώνες Κανόε Καγιάκ η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη εξέφρασε τον προβληματισμό της για το θέμα του κολυμβητήριου Χανίων.
Όπως δήλωσε λοιπόν:

\”Είμαστε ενώπιον ενός χειμώνα που ας ελπίσουμε να μην είναι βαρύς… Δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις, πέρα από μικρά έργα βελτίωσης που προσπαθεί να κάνει ο Ναυτικός Όμιλος με τη βοήθεια του Ε.Α.Κ. Χανίων και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χανίων.
Δεν έχουμε εξέλιξη… Εμείς είμαστε έτοιμοι ως Ναυτικός Όμιλος. Περιμένουμε απ’ το δήμο Χανίων και από κάθε επίσημο φορέα να μπει μπροστά έτσι ώστε να μη σταματήσει τελείως η λειτουργία του κολυμβητηρίου Χανίων. Ο καιρός βοηθάει. Βρισκόμαστε ευτυχώς σε καλοκαιρία μέσα στον Οκτώβριο ενώ πέρσι οι συνθήκες ήταν χειρότερες. Αυτό θα τελειώσει όμως… Μέσα σε 10-20 μέρες. Η τιμή του πετρελαίου φέτος είναι δυσπρόσιτη, άρα καταλαβαίνετε ότι το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο.
Γι’ αυτό παρακαλούμε πραγματικά όλους τους φορείς και όσους έχουν δηλώσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον τους όπως ο δήμος Χανίων, να εμπλακούν στην υπόθεση του κολυμβητηρίου και να μην το αφήσουν να σβήσει. Ας παρέμβουν άμεσα\”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook