«Λάδι στη φωτιά» των ολοένα και πιο έντονων φημών, που τους θέλουν να αποτελούν το νέο, «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ, ρίχνουν ο Σον Πεν και η Σκάρλετ Γιόχανσον. Οι δύο σταρ εντοπίστηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε δείπνο στο εστιατόριο «Cecconi\’s» στο δυτικό Χόλιγουντ, αλλά η 26χρονη καλλονή έδειχνε ακόμα αρκετά ντροπαλή, κρατώντας χαμηλά το κεφάλι της πίσω από το μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου, καθώς έφευγε από το εστιατόριο.

Το ζήτημα όμως είναι που καθόταν η Σκάρλετ, όταν χαμήλωνε το κεφάλι και το βλέμμα, για να μην μπορέσουν να την δουν οι «παπαράτσι»: στα πόδια του Σον Πεν!

\"\"Όσο για τα τεκταινόμενα εντός του εστιατορίου, πηγή που βρέθηκε στον… τόπο του εγκλήματος διαβεβαιώνει ότι επρόκειτο σαφώς για ένα ρομαντικό ραντεβού. «Αυτοί οι δύο είναι κάτι πολύ περισσότερο από φίλοι» υπογράμμισε. «Ο Σον είναι γνωστός για το σκληρό χαρακτήρα του, όμως η Σκάρλετ δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να τον… μαλακώσει. Είναι ένα ερωτευμένο αγόρι όταν βρίσκεται κοντά της, ή τουλάχιστον ένα αγόρι που νιώθει πόθο για το κορίτσι κοντά του».

Υπενθυμίζεται ότι η πανέμορφη ηθοποιός χώρισε το Δεκέμβριο του 2010 με τον άντρα της και επίσης ηθοποιό, Ράιν Ρέινολντς. Έκτοτε, οι φήμες την έχουν συνδέσει συναισθηματικά με τον βετεράνο συνάδελφό της, με τον οποίο φέρονται να πήγαν μια μονοήμερη εκδρομή στο Μεξικό νωρίτερα αυτόν το μήνα, αλλά και να βγήκαν για δείπνο στο «Chateau Marmont».