Στη μεξικανική έκδοση του «Harper’s Bazaar» έδωσε συνέντευξη η Salma Hayek, η οποία αποκάλυψε πως νιώθει τυχερή που στα 46 της δουλεύει ακόμα στο Hollywood.

\"\"

«Το χειρότερο πράγμα στο Hollywood είναι να είσαι γυναίκα πάνω από τα 40. Πέραν αυτού, έχω βαριά προφορά, είμαι δυσλεκτική, κοντή και στρουμπουλή. Ό,τι και να μου πείτε το έχω, αλλά εξακολουθώ να είμαι εδώ. Πρέπει να είμαι το πιο τυχερό κορίτσι που συνεχίζω και έχω δουλειά».

\"\"

Η 46χρονη ηθοποιός δεν θεωρεί τον εαυτό της όμορφο, αλλά δηλώνει χαρούμενη με το σώμα της:

\"\"

«Είμαι στρουμπουλή, γιατί λατρεύω το φαγητό και το κρασί. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη μόδα, αλλά είναι το καλύτερο για τη διάθεσή μου. Είμαι χαρούμενη γιατί τρώω. Είμαι 46 χρόνων. Δεν θα κάνω botox και ξέρετε γιατί; Γιατί τρώω. Τρώω λιπαρά, τρώω λαχανικά, τα τρώω όλα. Όταν ασκείσαι πολύ και δεν τρως, τότε αυτό έχει συνέπειες στο δέρμα σου. Όλα αρχίζουν και γερνάνε. Αν δεν τρως υδατάνθρακες, καθυστερείς τον μεταβολισμό σου και δείχνει δυστυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει να είμαι η πιο όμορφη και η πιο αδύνατη. Μπορώ να είμαι χαρούμενη με την ομορφιά των άλλων. Μάθε να χαίρεσαι για τους άλλους και θα είσαι πάντα ευτυχής».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook