Η μεγάλες εμφανίσεις δίνουν το δικαίωμα αλλά και την όρεξη στους πρωταγωνιστές να μιλήσουν δημόσια για την ομάδα τους αλλά και γενικότερα να βγάλουν ειδήσεις ενόψει της συνέχειας. Για παράδειγμα ο Μανόλης Ρουμπάκης ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 εξέφρασε την θέλησή του να παραμείνει στον Εργοτέλη ενώ όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση στο “AEL FC ARENA”.
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση, γιατί παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο με τον κόσμο να ασκεί μεγάλη πίεση. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε το βαθμό για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος με το γκολ του Βερπακόφσκις, θεωρώ ότι ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό κρατάμε από αυτό το παιχνίδι. Το 3-3 πάντως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πέραν των τριών τερμάτων που πετύχαμε, ενώ η Λάρισα από την πλευρά της όσες ευκαιρίες είχε τις έκανε γκολ. Αν είχαμε προηγηθεί εμείς έστω και μια φορά τότε θα ήταν πιο εύκολο για εμάς να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς σε όλη τη διάρκειά του κυνηγούσαμε το σκορ».
Ο Ηρακλειώτης ακραίος αμυντικός εξύμνησε την απόδοση του Μάρις Βερπακόφσκις όπως και ου Ρομάνο για τον οποίο είπε ότι η απόδοσή του αποτελεί «βαρόμετρο» για τον Εργοτέλη: 
«Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τους συμπαίκτες μου, αλλά ο Βερπακόφσκις είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και η ποιότητά του φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όταν βρεθεί μέσα στην περιοχή και σε πλεονεκτική θέση, πολύ δύσκολα θα χάσει το γκολ. Όσο για τον Ρομάνο, το γεγονός ότι έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του Εργοτέλη τα λέει όλα. Η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook