Δώδεκα εκπροσώπους από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, αλλα και με Γερμανούς επιχειρηματίες, που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο, συνάντησαν στο Hilton η Ανγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς, μετά και τις δηλώσεις της κυρίας Μέρκελ για ανάγκη προώθησης της ανάπτυξης και παροχή βοήθειας από το Βερολίνο για το σκοπό αυτό. Στην συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης.

Την εκδήλωση οργάνωσε η γερμανική πρεσβεία και τις δώδεκα πολύτιμες προσκλήσεις έλαβαν οι:

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Μαϊλλης, οι τραπεζίτες Γιώργος Ζανιάς (Εθνική), Νίκος Νανόπουλος (Eurobank), o διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κοπελούζος, ο κ. Νίκος Φρουζής πρόεδρος του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος της Boss στην Ελλάδα κ. Bairon Herzberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas κ. Πάνος Ξυνής, ο διευθύνων σύμβουλος της Hochtief Hellas κ. Joahim Kochling, και ο επικεφαλής του Zeus Capital κ. Στέλιος Ζαβός.

Επίσης συμμετείχαν και εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

Η ελληνική, αλλά και η γερμανική πλευρά μιλούν για συνάντηση με μεγάλο ειδικό βάρος, καθώς σε αυτή μπορούν να μπουν οι βάσεις για επενδύσεις γερμανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook