Ο μάγος David Blaine ολοκλήρωσε το πιο «ηλεκτρισμένο» νούμερο που έχει κάνει ποτέ, αφού πέρασε τρία 24ωρα συνδεδεμένος με… ρεύμα ένα εκατομμύριο volt!

Ο 39χρονος βγήκε αλώβητος από τη δοκιμασία φορώντας μία ειδική στολή και κράνος που τον προστάτευαν από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκατοντάδες θεατές έσπευσαν σε προβλήτα του ποταμού Χάτσον στη Νέα Υόρκη για να δουν τον τολμηρό Blaine στο νούμερο «Electrified: One Million Volts Always On» ενώ όλη η δοκιμασία μεταδόθηκε μέσω ίντερνετ.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης ο Blaine μπορούσε να περπατήσει υποβασταζόμενος, μίλησε και φίλησε τη μνηστή του Alizee Guinochet και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πριν τη δοκιμασία ο 39χρονος είχε παραδεχθεί πως υπήρχαν κίνδυνοι που δεν μπορούσαν να προβλεφθούν καθώς θα ζούσε τη δική του «ηλεκτρική καταιγίδα».

«Εβδομήντα δύο ώρες σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορούν να προκαλέσουν πολλά στον εγκέφαλο», είχε πει, «είναι μία πολύ φιλόδοξη ιδέα».

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Blaine δεν μπορούσε να φάει και είχε μόνο ένα σωληνάκι από το οποίο έπινε νερό μέσω του κράνους του κι ένα για να το αποβάλλει.

Ο μάγος είχε προετοιμαστεί για το νούμερο εστιάζοντας στην ξεκούραση, τον διαλογισμό, το παιχνίδι με την κόρη του και τον ύπνο.

Η ειδική στολή του ζύγιζε σχεδόν 12,5 κιλά και σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στο ηλεκτρικό ρεύμα να «χορεύει» στο σώμα του χωρίς ποτέ να αγγίζει το δέρμα του.

Για να συνηθίσει ο Blaine έκανε… προπόνηση στο σπίτι με ήπια ηλεκτροσόκ.

Δείτε τις φωτογραφίες

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook