Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο τα μεγαλύτερα ψηφιακά μέσα, σε συνεργασία με τη Globe One Digital, φιλοξένησαν περισσότερες από 90.000.000 εμφανίσεις ηλεκτρονικών μηνυμάτων του οργανισμού μας, συμμετέχοντας έτσι σε μία μεγάλη ηλεκτρονική καμπάνια.

Στόχος μας η συγκέντρωση των απαραίτητων οικονομικών πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών σε Αίγιο και Αγρίνιο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για συνολικά 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο!

Η Globe One Digital ανέλαβε για μία ακόμα φορά αφιλοκερδώς την πρωτοβουλία στήριξης του Χαμόγελου. Η πλειοψηφία των ψηφιακών μέσων αποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την πρόταση να συμμετέχει. Όλοι ήταν ευαισθητοποιημένοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να διανείμουν μέρος του διαφημιστικού τους χώρου, για την άμεση ανάρτηση των σχετικών μας e-banners.

Επιπλέον, η Globe One Digital στήριξε την προσπάθεια μέσω διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook, στο Google Search («Αναζήτηση» της Google), καθώς και στο Adwords (δικτύου), δηλαδή διαφήμιση με jpg banners σε websites που συνεργάζονται με τη Google!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Globe One Digital καθώς και τους παρακάτω media publishers για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας:

antenna.grant1online.grastrology.grathensmagazine.gr - athensnews.grathinorama.grautotriti.gr - cosmo.gr -dailymotion.grdeasy.gr - deltiokairou.grdivaswedding.gr – Εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» - espressonews.greurocharity.grfacebook.com - flashnews.gr - formamag.grfthis.grgocar.gr - google.gr - gossip-tv.griefimerida.grin2life.gr - kathimerini.grkerdos.grmothersblog.grmsn.gr - myspace.comnaftemporiki.grnews247.gr - newsbeast.gr - newsbomb.groneman.grpaidimag.grpathfinder.grprotothema.gr - queen.grsday.grskai.gr - skroutz.grsport.gr – sport-fm.gr – stardome.gr - tlife.gr – travelstyle.gr - xblog.gr – xe.gr – windowslive.com – zoo.gr