Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 την περασμένη Δευτέρα (08/10).
Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε δεξίωση στον \”Κήπο\” προς τιμή του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη Μανόλη Κονταρού, με τον Σύνδεσμο να του απονέμει, όπως είχε ανακοινώσει, τιμητική πλακέτα.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η βράβευση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη, που αν και δεν είχε ανακοινωθεί στην πρόσκληση για την εκδήλωση, τιμήθηκε για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. καταλαμβάνει πλέον τη θέση του Β\’ Αντιπροέδρου της ΕΠΟ. 
Στην όμορφη εκδήλωση του Σ.Δ.Π.Χ. παρέστη σύσσωμο το Δ.Σ. της τοπικής Ενώσεως, αλλά και κατόπιν προσκλήσεως οι εκπρόσωποι των ομάδων που εκπροσωπούν τα Χανιά στις εθνικές κατηγορίες.
Την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Στέλιος Βαρουξάκης, συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Μαθιουλάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Λάμπρο Μαλτέζο, ενώ για λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά βρέθηκαν στην εκδήλωση οι Δημήτρης Βιριράκης και Στάθης Ρουκουτάκης. 
Μεγάλη ήταν η εκπροσώπηση για τον Κισσαμικό, αφού έδωσαν το \”παρών\” ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Καρμπαδάκης και ο προπονητής Βασίλης Γκούμπλιας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook