Την 6η θέση κατέλαβε στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρησης Νέων Ανδρών ο ΝΟΧ στο τουρνουά που διοργανώθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Αλέκου Κουβαριτάκη περιορίστηκε σε αυτό το πλασάρισμα σαφώς επηρεασμένη από την έλλειψη προπονήσων σε 50άρα πισίνα λόγω του προβλήματος στο κολυμβητήριο των Χανίων αλλά και από την απουσία του τραυματία Μιχάλη Σαρτζετάκη.

 

Αυτοί οι παράγοντες στάθηκαν τροχοπέδη στις προσπάθειες των Νέων Ανδρών του ΝΟΧ για είσοδο στην 4άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για την χανιώτικη ομάδα που ηττήθηκε 13-12 και έχασε την ευκαιρία για συμμετοχή ακόμα και στον τελικό.

 

Στην πρεμιέρα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κέρδισε με 9-8 τον Ηρακλή με κορυφαίο παίκτη τον Σολανάκη (4 γκολ) αλλά στην 2η αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα με 8-3 από την Βουλιαγμένη. Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 η Γλυφάδα υποχρέωσε τα παιδιά του Κουβαριτάκη στην ήττα με 9-8 και στην κατάληψη της 6ης θέσης. Κορυφαίος παίκτης του ΝΟΧ και πρώτος σκόρερ αλλά και από τους διακριθέντες της διοργάνωσης ο Σολανάκης που σημείωσε 15 γκολ σε 4 παιχνίδια.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΝΟΧ ήταν τα εξής:

1η αγωνιστική:

Ν.Ο. Χανίων-Ηρακλής 9-8

Σκόρερ: Σολανάκης 4, Φυτράκης, Κοκορέτσης, Μουστεράκης, Μαραγκουδάκης και Φωκάς από 1 γκολ.

 

2η αγωνιστική:

Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη 3-8

Σκόρερ: Κοκορέτσης, Χιωτάκης και Σολανάκης από 1 γκολ.

 

3η αγωνιστική:

Ν.Ο. Χανίων-Ολυμπιακός 12-13

Σκόρερ: Σολανάκης 6, Μουστεράκης 3, Φυτράκης, Μακράκης και Φωκάς από 1 γκολ.

 

Θέση 5-6:

Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα 8-9

Σκόρερ: Σολανάκης 4, Μουστεράκης 2, Μαραγκουδάκης και Φωκάς από 1.

 

 

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Πανιώνιος που κέρδισε στον τελικό με 9-3 την Βουλιαγμένη ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο μικρό τελικό του Ολυμπιακού με 5-3.

 

Η τελική κατάταξη: 

 

1. Πανιώνιος 

 

2. Βουλιαγμένη

 

3. ΠΑΟΚ

 

4. Ολυμπιακός

 

5. Γλυφάδα

 

6. Ν.Ο. Χανίων

 

7. Ηρακλής

 

8. ΟΥΚ Βόλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook