Αραιές νεφώσεις με πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 17 έως 25 βαθμούς και στα ορεινά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό πέλαγος.

ΧΑΝΙΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 13/10, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Σάββατο 13/10, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Σάββατο 13/10, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση έως 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 13/10, περιμένουμε νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook