Αγωνιστικά στην Επισκοπή υπάρχει απογοήτευση και…γκρίνια για την πρώτη εντός έδρας ήττα από τις Ασίτες που «ψαλλίδισε» και τις τελευταίες ελπίδες για το πρωτάθλημα. Στην ομάδα όμως άφησαν πίσω τους τα αγωνιστικά θέματα και την Δευτέρα έγινε η κοπή της πίτας στο «Μπλέ café» του «Θ. Βαρδινογιάννης» για την Επισκοπή και Επισκοπή 2010.

 

Μέσα σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα το Δ.Σ παρουσία των τεχνικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών της Επισκοπής αλλά και της Επισκοπής 2010 έγινε η κοπή της πίτας που «ανέδειξε» ως τυχερούς από την μεγάλη ομάδα τον Παναγιώτη Αλεξάκη και από την Επισκοπή 2010 τον Παντελή Δαμανάκη.

 

 

Ο ετήσιος χορός

 

Πέρα από την κοπή της πίτας στην Επισκοπή ετοιμάζονται και για τον ετήσιο χορό της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου και γι’ αυτό έγινε κάλεσμα στον κόσμο μέσα από την επίσημη ιστιοσελίδα του συλλόγου:

 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής προσκαλεί όλους τους φίλους & φιλάθλους στον ετήσιο χορό που διοργανώνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 στο κέντρο διασκέδασης  «ΚΑΚΛΗΣ». Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα των Γιώργη Χαλκιά και Γιάννη Κακλή, με τη φιλική συμμετοχή του Μανώλη Κακλή.Ώρα προσέλευσης 21:00 μ.μ., τιμή πρόσκλησης 18€ με πλήρες μενού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook