Διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε φημολογία για ακυρώσεις προκρατήσεων ή όποιες άλλες επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση της Κρήτης λόγω της κρίσης στην Λιβύη, οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων της Κρήτης.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr και ερωτώμενος για το αν υπάρχουν επιπτώσεις στην αναμενόμενη τουριστική κίνηση από τις πολεμικές επιχειρήσεις και την συμμετοχή των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Κρήτη ο πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Ανδρέας Μεταξάς είπε :

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και καμία ακύρωση. Μπορεί να μας ρωτάνε γιατί εμείς είμαστε πιο κοντά και ξέρουμε καλύτερα το τι γίνεται. Όμως δεν υπάρχει καμία μεταβολή, καμία επίπτωση για τον τουρισμό και όλα βαίνουν καλώς. Από μας εξαρτάται ο τουρισμός. Εάν αρχίσουμε να κλείνουμε αεροδρόμια και δρόμους, τότε κινδυνεύουμε, όχι από τον Καντάφι.»

Από την πλευρά του και ο πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ.Μανώλης Γιαννούλης δήλωσε στο Flashnews.gr :

 «Στα Χανιά, που γνωρίζουμε τι συμβαίνει, δεν υπάρχουν ακυρώσεις και κανένα ανησυχητικό μήνυμα από τους συνεργάτες μας και τους tour operators. Αντιθέτως με τα μηνύματα που παίρνουμε ευελπιστούμε ότι η χρονιά θα είναι καλή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook