Nέο επεισόδιο στο σήριαλ της απαίτησης της τρόικας να εκκενωθούν από τον πληθυσμό τους Ελληνικα νησιά με λιγότερους από 150 κατοίκους η έμμεση επιβεβαίωση της είδησης από τον υπουργό Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και μάλιστα μέσα στη Βουλή.

Πριν από λίγο είπε:

Η ανοησία ενός οποιουδήποτε ξένου διεθνούς υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πολιτική. Την πολιτική για το Αιγαίο την εκφράζει η κυβέρνηση αξιόπιστα και μαχητικά και να είστε βέβαιοι ότι και στην πράξη αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον Αντώνη Σαμαρά.

Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς στη Βουλή ότι τέθηκε από την τρόικα θέμα εκκένωσης των ελληνικών νησιών που έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από την πλευρά του, ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα λέγοντας:

Ο Υπουργός ήταν σαφέστατος και προκύπτει θέμα παραίτησης του Υπουργού Οικονομικών και το θέτουμε.  Γιατί ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από την τρόικα.  Τώρα φαίνεται ότι η ανοησία τελικά ειπώθηκε, άρα ή ο κ.Στουρνάρας λέει ψέματα ή ο κ. Στυλιανίδης. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και ζητώ την παραίτηση του κ. Στουρνάρα.

 

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook