Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει στα Μέγαρα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα η αποστολή του ΑΟ Χανιά. Πέρα των πολλών βασικών απουσιών που θα έχει ο Γιώργος Προμπονάς έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του πάνε στην Αθήνα χωρίς προπονήσεις στα πόδια τους αφού συνεχίζεται η αποχή από αυτές λόγω των οφειλών της διοίκησης προς το πρόσωπο τους.

 

 Η αποστολή του ΑΟΧ ταξιδεύει στις 4 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» για την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» με τρεις τερματοφύλακες σε αυτήν και τον 16 χρόνο Ταταράκη για πρώτη φορά να λαμβάνει μέρος. Ο Γιώργος Προμπονάς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γωνιωτάκη που «ξεχρεώνει» την ποινή του με τον Βύζαντα, τους επίσης τιμωρημένους Σελινιωτάκη και Παπακαστρήσιο που συμπλήρωσαν 7 κάρτες και θα εκτίσουν την 1 από τις 2 αγωνιστικές στα Μέγαρα αλλά και τους τραυματίες Τεπετό και Μποτωνάκη.

 

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή της χανιώτικης ομάδας είναι οι εξής:

 Καλογεράκης, Χωραφάκης, Συροκάκης, Μποχώνης, Κουλάκης, Ιασωνίδης, Ραπτάκης, Παντελακάκης, Ταταράκης, Τσεσμελής, Τσάτσος, Αντωνόπουλος, Βουρβαχάκης, Δρακάκης, Βασαδάκης, Περράκης, Τσιτλακίδης, Πλουσής.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook