Έπεσε από τον ενδέκατο όροφο του δωματίου της εστίας όπου διέμενε και κατάφερε να επιζήσει! Ο λόγος έναν 22χρονο φοιτητή του Washington State University το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Evergreen, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης και όταν η αστυνομία κατέφθασε βρήκε τον νεαρό στο έδαφος, αλλά να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πανεπιστημίου Darin Watkins ο μαθητής υπέστη εκτεταμένες κακώσεις και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Sacred Heart Medical Center στο Spokane

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail την δριμύτητα της πτώσης του ανέκοψαν τα δέντρα έξω από το παράθυρο του δωματίου του ενώ το πανεπιστήμιό του ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα μέθης, χωρίς, όμως, να έχει γίνει γνωστό και το πώς ο φοιτητής κατέληξε να πέσει.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Campus radio station KQQQ σε ρεπορτάζ του, σχετικό με την πτώση του νεαρού φοιτητή , σημείωσε πως, ήδη, από την έναρξη αυτού του πανεπιστημιακού έτους και μέχρι σήμερα, στα πανεπιστήμια Washington State και αυτό τού Idaho έχουν πέσει από το παράθυρο άλλοι τρεις φοιτητές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook