Μετά τη σφοδρή επίθεση που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά της ΔΕΗ ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης, η επιχείρησε αργά το απόγευμα προχώρησε στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του Ε.Α.Κ.

Ν α υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα ο κ. Μανουδάκης είχε ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα καθώς η ΔΕΗ είχε προχωρήσει σε 24ωρη διακοπή της ηλεκτροδότησης στις κρατικές αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων.

Η διακοπή έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα, καθώς εάν εντός της εβδομάδας δεν πληρωθούν οι οφειλές του ΕΑΚ στην επιχείρηση, την επόμενη εβδομάδα θα κατεβούν οι διακόπτες για 48 ώρες.

Όπως είχε δηλώσει ο κ. Μανουδάκης στο Flashnews.gr, «το ΕΑΚ οφείλει χρήματα στην ΔΕΗ, αλλά σε επιστολή μου προς την Περιφερειακή διοίκηση της ΔΕΗ, τους ενημέρωνα πως έχουν ήδη εγκριθεί επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 220.000 ευρώ, τα οποία είναι θέμα χρόνου να τα εκταμιεύσουμε και να πληρώσουμε την επιχείρηση. Όμως οι διοικούντες την ΔΕΗ απέρριψαν το αίτημα και έκοψαν το ρεύμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook