Για ακόμα μια χρονιά ο Α.Ο. Κύδων Χανίων διοργάνωσε από το τμήμα ποδηλασίας τα \”Πεδινάκεια 2011\” που γίνονται στην μνήμη του αδικοχαμένου Λευτέρη Πεδινάκη που ήταν αθλητής του συλλόγου και μάλιστα με επιτυχίες. Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν και φέτος από όλα τα σωματεία της Κρήτης και μετά τη λήξη των αγώνων δόθηκαν στους νικητές κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Οι αγώνες έγιναν υπο το βλέμμα των γονιών αλλά και των αδελφιών του αδικοχαμένου Λευτέρη Πεδινάκη, η οικογένεια του οποίου πρόσφερε κεράσμα στους αθλητές που συμμετείχαν. \”Παρών\” ήταν και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κορακιών κ. Γιώργος Βασιλάκης που προσέφερε κύπελλο για τους νικητές.

Το τμήμα της Ποδηλασίας ,ο σύλλογος γονέων των αθλητών του Α.Ο. Κύδων Χανίων και οι προπονητές του τμήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την οικογένεια του Πεδινάκη Λευτέρη για την οικονομική προσφορά και την βοήθεια τους προς το τμήμα , καθώς να ευχαριστήσουν και το Πολυτεχνείο Κρήτης για την παραχώρηση του χώρου για να γίνουν οι αγώνες.Ακόμα όλους όσους βοήθησαν και ιδιαιτέρα τους παλαιούς ποδηλάτες του τμήματος και όλους τους γονείς των αθλητών που η συμβολή τους ήταν σημαντική για να γίνει ο αγώνας.

Τα αποτελέσματα:

Παμπαίδες:

1ος Κουβαριτάκης Ι. (Τάλως) ,2ος Καλιβρετάκης Δ. (Τάλως), 3ος Φραγκεδάκης Β. (Κύδων), 4ος Στρογγυλάκης Φ. (Κύδων), 5ος Κορτσιδάκης Μ. (Τάλως), 6ος Πανυγηράκης Ι. (Τάλως).


Νεάνιδες:

1η Χατζάκη Γ. (Κύδων), 2η Βερναδάκη Ελπίδα (Σούδα).

Παίδες:

1ος Παντελάκης Ελ. (Σούδα) ,2ος Φαραντάκης Στ. (Σούδα), 3ος Κακαβελάκης Ι. (Τάλως) , 4ος Αποστολάκης Στ. (Κύδων), 5ος Βαβουράκης Ευτ. (Κάστρο), 6ος Κοπανάκης Δ. (Τάλως).

Κορασίδες:

1η Φραγκιαδάκη Β. (Σούδα), 2η Φυτίλη Μ. (Κύδων).

Μίνι Μικρά:

1ος Βερνερ Αλ.(Άτλας Ρεθύμνου) , 2ος Μαυριγιαννάκης Β. (Τάλως) , 3ος Καζιαλές Βαγ. (Άτλας Ρεθύμνου) , 4ος Τσιάλος Λ. (Άτλας Ρεθύμνου), 5ος Αποδιουλιανάκης Στ. (Άτλας Ρεθύμνου), 6ος Παπακωνσταντής Κ. (Κύδων).

Μίνι Μεγάλα:

1ος Χρονάκης Χρ. (Κάστρο), 2ος Ορφανουδάκης Εμμ. (Κύδων), 3ος Γιαννουδάκης Κ. (Τάλως), 4η Σκορδυλάκη Ρ. (Σούδα), 5ος Ψυλλάκης Ν. (Κύδων), 6ος Κουβαριτάκης Ελ. (Τάλως).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook