Στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ εκλέχθηκε ο έφορος του τμήματος αυτού στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, που κατέλαβε μάλιστα τη θέση του γενικού γραμματέα.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, κατέλαβε ο έφορος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Καλλιβρετάκης. Ο κ. Καλλιβρετάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη των σωματείων που συμμετείχαν στις εκλογές της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου λαμβάνοντας, μαζί με τον πρόεδρο Αντώνη Νικολόπουλο, τις περισσότερες ψήφους. 
\”Η εκλογή μου ως γενικός γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, αποτελεί εξαιρετική τιμή τόσο για μένα όσο και για το σωματείο που εκπροσωπώ\”, δηλώνει ο κ. Καλλιβρετάκης, για να συνεχίσει: \”Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι έχω την καθολική αποδοχή όλων των αντιπροσώπων των σωματείων της Ελλάδας. Ταυτόχρονα όμως με γεμίζει με ευθύνη, που λόγω της δύσκολης εποχής που διανύουμε, γίνεται ακόμα πιο μεγάλη. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμήσω τη θέση που μου εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος, κ. Νικολόπουλος και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, επιστρατεύοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου προκειμένου ν\’ ανταποκριθώ στο δύσκολο αυτό έργο και να συμβάλλω ουσιαστικά στην ανάπτυξη και τη διάδοση του αθλήματός μας\”. 
Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, κυρία Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη συγχαίρει από την πλευρά της τον κ. Καλλιβρετάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στον ρόλο που του ανατέθηκε στην Ομοσπονδία. 
\”Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένα μέλος της διοίκησης του Ομίλου μας, εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ. Θέλω να συγχαρώ  τον Δημήτρη Καλλιβρετάκη για την εκλογή του και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της Ομοσπονδίας την δύσκολη αυτή εποχή. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Καλλιβρετάκης θα συμβάλλει αποφασιστικά ώστε τα θέματα μεταξύ άλλων και του Ομίλου, να λύνονται ουσιαστικά και άμεσα\”, είναι η δήλωση της κυρίας Πράπα-Μυλωνάκη. 
Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου 11μελούς Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, η θητεία του οποίου είναι 4ετής, είναι η εξής: 
Πρόεδρος: Αντώνιος Νικολόπουλος
Αντιπρόεδροι: Παναγιώτης Συκιώτης, Χρήστος Καλλιώρας
Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Καλλιβρετάκης
Ταμίας: Ιωάννης Σεϊταρίδης
Έφορος Εθνικών Ομάδων Σπρίντ & Έφορος Υλικού: Βασίλειος Μπάμπος
Έφορος Εθνικών Ομάδων Σλάλομ: Κωνσταντίνος Γκούντας
Έφορος Ανάπτυξης Σπρίντ: Αναστάσιος Βουγίδης
Έφορος Ανάπτυξης Σλάλομ: Ιωάννης Κόλλιας
Έφορος Αγώνων: Λούκας Νιφοράτος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Ιωάννης Κανής
Αναπληρωματικά μέλη:
Έφορος Εγκαταστάσεων Ευήνου: Σεραφείμ Γιαννόπουλος
Έφορος Ανάπτυξης Σπρίντ Β. Ελλάδος: Μακάριος Μουρατίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook