\”Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της τοπικής κοινότητας, προκειμένου να στηριχθεί ο πληθυσμός που ζει στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας, ένα σημαντικό μέρος των δημοτών και επιχειρηματιών έχουν ανταποκριθεί και έχουν γίνει αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Είναι σημαντικό να χαιρετήσουμε τέτοιες προσπάθειες αλληλεγγύης, οι οποίες σε περιόδους κρίσης έχουν σημαντικότερη αξία, καθώς αναδεικνύουν σημαντικές ανθρώπινες αξίες.

Ευχαριστούμε θερμά:

τους κατοίκους και επιχειρηματίες του Ηρακλείου, οι οποίοι με διάφορους τρόπους, συμβάλουν με προσφορές σε ρούχα, είδη τροφίμων και φάρμακα,
τις εθελοντικές ομάδες Αλληλοβοήθειας των ηλικιωμένων των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων για τη στήριξη που παρέχουν κατά διαστήματα σε ανθρώπους της τοπικής κοινότητας.

τον κ. Χριστοδουλάκη, ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Χερσόνησο, για την πραγματικά σημαντική προσφορά σε είδη τροφίμων, από την οποία καλύφθηκαν σημαντικές ανάγκες σίτισης, για μια εβδομάδα, σε 22 οικογένειες της 2ης Δημοτικής Κοινότητας και τον κ. Μιχελιδάκη Ζαχαρία, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου IRAKLION, για την προσφορά ολιγοήμερης δωρεάν στέγης σε δυο περιπτώσεις αστέγων

Δέσποινα Ι. Συγγελάκη
Αντιδήμαρχος Ηρακλείου\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook