O Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π) του Δήμου Χανίων, συνεχίζει την προσπάθειά του για μια σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών, με την λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Ο Α\’ Κύκλος Σπουδών του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013, έχει τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ». Σε αυτόν τον κύκλο θα πραγματοποιηθούν 6 δίωρες διαλέξεις, που θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2012.

Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτου ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, και επαγγελματικής ενασχόλησης. που επιθυμεί να διευρύνει τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Οι διαλέξεις υλοποιούνται από ακαδημαϊκούς- επιστήμονες Πανεπιστημίων της χώρας μας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 15 Οκτωβρίου 2012 και θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 στα γραφεία του Δ.ΟΚΟΙ.Π.Π στο ισόγειο του Δημαρχείου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή είναι 15 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π στα τηλέφωνα 28213 41628 &41630.

Σε όσους συμμετέχουν ανελλιπώς θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης (με δικαίωμα 2 απουσιών).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook