Πόσο δύσκολο είναι να καταφέρει κάποιος να πετύχει τέσσερα γκολ στη Γερμανία μέσα σε ένα ημίχρονο; Πόσο δύσκολο είναι άραγε το 4-0 να γίνει 4-4 μέσα στην έδρα των «πάντσερ»; Η Σουηδία το κατάφερε και έγραψε τη δική της ιστορία, ανεβάζοντας βέβαια στα ύψη τις αποδόσεις στο ανταλλακτήριο της Betfair! Η εκπληκτική ισοπαλία ταιριάστηκε στο απίστευτο 1000 και όσοι πίστεψαν στο come back της παρέας του Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισαν περισσότερο και από τους ίδιους τους Σκανδιναβούς!

Τίποτα, πάντως, δεν προμήνυε αυτήν την εξέλιξη καθώς οι Γερμανοί στο πρώτο τέταρτο είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων και το ενδιαφέρον στρεφόταν στο αν ο Κλόζε θα έσπαγε το ρεκόρ του Μίλερ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και άλλα δύο γκολ και όλα έδειχναν έναν ακόμα περίπατο της ομάδας του Λεβ. Μόνο που οι Σουηδοί αποφάσισαν να το παλέψουν με στόχο να αποφύγουν τη βαριά ήττα. Και το κατάφεραν! Στο τελευταίο μισάωρο πέτυχαν τέσσερα γκολ και άφησαν άφωνο το Βερολίνο αλλά και όλη την Ευρώπη, βάζοντας φωτιά στο ανταλλακτήριο της Betfair!

Μετά το 4-0 των Γερμανών η ισοπαλία είχε εκτιναχθεί στο 1000, απόδοση στην οποία ταιριάστηκε συνολικά το πολύ σημαντικό ποσό των 156€! Έτσι, η ανατροπή των Σουηδών δεν χάρισε μόνο μία μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά αλλά έδωσε και… τρελά κέρδη σε όσους πόνταραν στο come back!

Δεν ήταν, όμως, μόνο το ματς στο Βερολίνο που έσπασε τα κοντέρ! Στο «Βιθέντε» Καλδερόν, όλα έδειχναν πως οι Γάλλοι θα έφευγαν με τη μικρότερη δυνατή ήττα που θα τους άφηνε ζωντανούς στο κόλπο της πρώτης θέσης. Ωστόσο στην τελευταία επίθεση, οι Ισπανοί έκαναν λάθος και έδωσαν στους «τρικολόρ» μία ακόμα ευκαιρία για κάτι καλό. Ο Ριμπερί έκανε τη σέντρα, ο Ζιρού έπιασε την κεφαλιά και το 1-1 πάγωσε τη Μαδρίτη, με την ισοπαλία να ταιριάζεται στο 1000 για 21€!

Καθόλου άσχημες, βέβαια, δεν ήταν οι αποδόσεις και σε πολλά από τα υπόλοιπα ματς των Εθνικών. Το 4-1 της Ολλανδίας στη Ρουμανία πλήρωσε σε απόδοση 55.00, ενώ το 1-1 των Πορτογάλων επί της Βορείου Ιρλανδίας έφτασε στο ανταλλακτήριο της Betfair μέχρι και το πολύ δυνατό 48.00! Ανατροπή πέτυχαν και οι Ούγγροι επί της Τουρκίας, με το 3-1 να ταιριάζεται στο 34.00, ενώ το ίδιο σκορ της Νορβηγίας στην Κύπρο έφτασε στο 28.00!

Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas, όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!

Σχετικά με την Betfair

Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 4.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games.

Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο «Company of the Year» στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο.

Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα και στην Αυστραλία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Τασμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook