Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES, που επέστρεψε με αρκετά μετάλλια στη συγκομιδή του από τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ανδρών-γυναικών, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου:

Με χρυσό μετάλλιο έπεσε η αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ανδρών, γυναικών που διεξήχθη στο Μαρούσι στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, το δίδυμο Τζωρτζάκης – Παπαδερός δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους και κατάφεραν να κερδίσουν την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Να σημειωθεί ότι ο χανιώτικος σύλλογος κατακτάει την 1η θέση για 5η συνεχόμενη χρονιά. 

Ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης κέρδισε και άλλα 4 μετάλλια 3 ασημένια και 1 χάλκινο. Στους πόντους ήταν 3ος, στο σκρατς και στα 4000μ ατομικής καταδίωξης 2ος. Την 2η θέση κατέκτησε επίσης μαζί με τους Δρακάκη, Παπαδερό και Χαιδεμενάκη στα 4000 ομαδικής καταδίωξης.

Στο ομαδικό σπριντ  ανδρών Σταματάκης, Πανιεράκης και Δρακάκης ήταν 5οι και  στις γυναίκες Χατζάκη και Τζομπανάκη επίσης στην ίδια θέση.

Η Χατζάκη Γιολάντα μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχε κάνει στο ομνιουμ γυναικών παρά το γεγονός ότι είναι νεάνιδα κατάφερε και στα 3000μ ατομικής καταδίωξης να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο και η Τζομπανάκη Κατερίνα την 4η. Στα 200μ η Χατζάκη ήταν 4η και 7η η Τζομπανάκη.

Συνοδοί της ομάδας ήταν ο Μαρεντάκης Π και ο Αλευράκης Γιώργος του οποίου η παρουσία ήταν καταλυτική για την ομαλή συμμετοχή των αθλητών στα αγωνίσματα.

Μαρεντάκης Π:  «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,  παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και η κούραση σωματική και πνευματική είναι μεγάλη από την μακρά αγωνιστική περίοδο κατάφεραν να πετύχουν υψηλές επιδόσεις και να κατακτήσουμε 2 περισσότερα μετάλλια από πέρυσι. Συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στον Αλευράκη Γιώργο ο οποίος ήταν άψογος στην αποστολή και συνετέλεσε με την βοήθεια του στις επιτυχίες των παιδιών. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου από τον μικρότερο έως τον πιο μεγάλο για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το χρόνο, με αποτέλεσμα ο σύλλογος μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, υποστηρικτές  αλλά και στο Δ.Σ διότι μας παρείχαν  τα  εχέγγυα  για να  κυλήσει ομαλά η χρονιά χωρίς προβλήματα παρά το γεγονός ότι βιώνουμε δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες».

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο

Η ανάβαση Θερίσσου

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook