Ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, βρέθηκε σήμερα σε προσυγκέντρωση των εμπόρων και ταξιτζήδων όπου και δέχτηκε προπηλακισμό.

Πιο συγκεκριμένα όπως επεσήμανε ο ο κ. Μιχελογιαννάκης ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν έχει ψηφίσει μέχρι τώρα ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο Μνημόνιο διάλεξε συμβολικά, την συγκεκριμένη προσυγκεκτρωση λόγω του ότι «το “ενοικιάζεται” και το “πωλείται” είναι το πιο γνώριμο ανάγνωσμα στον κάθε δρόμο και στην κάθε πλατεία»όπως χαρακτηριστικά ανέφερε συμπληρώνοντας:«πράγματι εισέπραξε τη δυσαρέσκεια των παρισταμένων».

Στη συνέχεια, τονίζει, ακολουθώντας την πορεία και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, βρέθηκε σε ένα «πηγαδάκι» ατόμων που το ερώτημά τους ήταν «Πώς είναι δυνατόν στην πορεία να συμμετέχει ένας βουλευτής».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης και καθώς ο βουλευτής εξηγούσε τους λόγους, την ανάγκη και το δικαίωμά του να διαμαρτυρηθεί και αυτός για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας, δέχτηκε χτύπημα πισώπλατα από πολίτη. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι βοήθησαν το βουλευτή, προφυλάσσοντάς τον, μέχρι να κοπάσει η οργή του κόσμου.

Ο βουλευτής με δήλωσή του ευχαριστεί από καρδιάς τα άτομα που τον βοήθησαν, μιας και δεν είχε συνοδεία αστυνομικού και δεν ήθελε επίσης να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τον προφύλαξαν δύο μακροχρόνια άνεργοι, ένας αναρχικός άνεργος που μένει στο λόφο του Στρέφη και ένα γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού.

"Η οργή του κόσμου είναι δικαιολογημένη. Τα όρια αντοχής του κόσμου έχουν τελειώσει. Η σχέση πλέον πολιτικού-πολίτη βρίσκεται σε δραματικό στάδιο. Οφείλουμε όλοι μας αυτή τη δυσαρέσκεια και αυτή την οργή, να τη μετατρέψουμε στο ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να ακούσουμε τους πολίτες, να αλλάξουμε το παλιό και το σάπιο και να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπως μας αξίζει" κατέληξε ο κ. Μιχελογιαννάκης