Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, Σπύρος Μαραγκουδάκης, θα παρευρεθεί στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ την ερχόμενη Τρίτη (23/10), με θέμα τα πρωταθλήματα πόλο Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.
Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ είναι η εξής: 
Συνάντηση στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με θέμα τα πρωταθλήματα πόλο Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου (και ώρα 13.00) παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 κατηγορίας.
Εκ μέρους του Ν.Ο. Χανίων θα παρευρεθεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και έφορος υδατοσφαίρισης, κ. Σπύρος Μαραγκουδάκης.
Ως γνωστόν, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, έχουν δημιουργήσει μία πρωτοφανή καθυστέρηση στην έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 κατηγορίας, με συνέπεια μεταξύ άλλων, η ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES να βρίσκεται εγκλωβισμένη από αυτή την κατάσταση.
Ο κ. Μαραγκουδάκης πρόκειται να εκφράσει τους προβληματισμούς του και για το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων στην Ομοσπονδία και θα ακούσει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα διαμειφθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook