Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και ενδέχεται σε ορεινές περιοχές να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι στα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στη Βόρεια Κρήτη ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 5 με 7 και στα νότια 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook