Αποτελεί κοινό μυστικό πως τη Δευτέρα στα Χανιά θα βρίσκονται περισσότεροι από εκατό οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι εξασφάλισαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο εισιτήρια του αγώνα, παρά την αρχική άρνηση της ΠΑΕ Πλατανιάς να παραχωρήσει έναν έστω μικρό αριθμό και την μετέπειτα εξάντληση(;) τους.  

Η παρουσία οπαδών του ΟΦΗ, έχει κινητοποιήσει την τοπική αστυνομία αφού η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αποτελεί για εκείνη ένα στοίχημα.

Στη συνάντηση της Τετάρτης για τα μέτρα το θέμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, με τους εκπροσώπους του ΟΦΗ να λαμβάνουν διαβεβαιώσεις ότι οι ασπρόμαυροι φίλοι θα βρεθούν στην ίδια κερκίδα, όλοι μαζί, αν και τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί πιθανότατα είναι σε διαφορετική θύρα. 

Για το θέμα μίλησε στον athleticradio ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο έχει γίνει γνωστό στην Α.Δ. Χανίων. 

“Εμείς ήδη ενημερώσαμε την Αστυνομία στην σύσκεψη της Τετάρτης ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν φίλαθλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο.

Οι υπεύθυνοι της Α.Δ. Χανίων μας τόνισαν ότι σε περίπτωση που βρεθεί μεγάλος αριθμός φιλάθλων του ΟΦΗ στα Περιβόλια τότε θα μπουν όλοι μαζί στο γήπεδο και θα καθίσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεν έχει λόγο ούτε ο Πλατανιάς, ούτε ο ΟΦΗ από την στιγμή που δεν μας δόθηκαν εισιτήρια.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και το κάνει αυτό, όπως μας ενημέρωσε, για λόγους ασφαλείας” είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Μανουσάκης.

Μανόλης Αλεξάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook