Συνέντευξη «κόλαφος» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΟΤ Βαγγέλης Πλεξίδας στην εφημερίδα Sportday κατηγορώντας ευθέως την Πειθαρχική Επιτροπή για την απόφασή της, να αθωώσει τον Γιάννη Κομπότη, στην υπόθεση δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων Χρήστου Πουρή. 
«Η υπόθεση θα φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Η αθώωσή του ήταν στημένη, όπως και το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό) παιχνίδι. Έτσι πως πάει, στο τέλος θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμόζει μόνο σε λαμόγια και γι\’ αυτό αποχωρώ» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν θέλω λεφτά. Όσα έχασα, έχασα. Δεν πουλάω την ομάδα, τη χαρίζω». 
Ερωτηθείς για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, υπογράμμισε:

«Είναι μια απόφαση που δεν μπορώ να κατανοήσω από μια πειθαρχική επιτροπή η οποία δεν κάλεσε καν την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής δεν τιμά την αλήθεια. Ας έβγαινε πρώτα η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου και μετά ας προχωρούσε η ΕΠΑΕ. Εμείς ως Α.Ο. Τρίκαλα θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενεργεία που προβλέπεται για να αποκατασταθεί το ζήτημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook