Πλούσια η δράση των κακοποιών την νύχτα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στις φλόγες τυλίχθηκαν τα ξημερώματα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Παράσχου 8-10 και Κων/νου Σχινά, στην περιοχή του Γκύζη. Άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά. Το ένα όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Τα αίτια ερευνούνται απο το αρμόδιο τμήμα.

Στις 02:00 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες έκλεψαν τρία σταθμευμένα οχήματα, που ανήκουν σε εταιρεία κατεψυγμένων και έχει έδρα τη Μάνδρα Αττικής. Οι δράστες εισήλθαν στο χώρο της εταιρείας, επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά, ακινητοποίησαν το φύλακα, έβαλαν μπροστά τις μηχανές και εξαφανίστηκαν.Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Τλεος αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 00:45 στην είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Proton επί της Λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης 96, στο Βύρωνα. Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές στην τζαμαρία και στην είσοδο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook