Αθλητικό υλικό σε έξι Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Γόρτυνας μοιράστηκε από το πρόγραμμα «Φτάνουμε στα Άκρα» που υλοποιεί η εταιρία αθλητικών ειδών INTERSPORT. Κλιμάκιο από ανθρώπους του Δήμου Γόρτυνας και συνεργάτες της εταιρείας, επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα τα Δημοτικά Σχολεία Αγίας Βαρβάρας, Μητρόπολης, Αγίου Θωμά, Βαγιωνιάς, Μεγάλης Βρύσης και Αγίων Δέκα και παρέδωσαν το αθλητικό υλικό στους περιχαρείς μαθητές, οι οποίοι αποδέχτηκαν τη δωρεά μέσα σε κλίμα ενθουσιώδη.

Στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της Γόρτυνας παρευρέθηκαν από πλευράς Δήμου, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γαρεφαλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κοκκινάκης και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου, Ελένη Φραγκιουδάκη.

Όπως τόνισαν στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, κατά της επίσκεψής τους, οι εκπρόσωποι της INTERSPORT, η εν λόγο εταιρεία αθλητικών ειδών συνεχίζει για 2η χρονιά την συγκεκριμένη επιτυχημένη πρωτοβουλία, επιλέγοντας επί το πλείστον απομακρυσμένα σχολεία της Ελλάδας για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό που είναι χρήσιμος για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Στην εκδήλωση παράδωσης του αθλητικού υλικού, έδωσαν το παρόν και οι γνωστοί και με πανελλήνιες διακρίσεις, αθλητές, ανωμάλου δρόμου και μεγάλων αποστάσεων, Νίκος και Μιλτιάδης Καμπιτάκης οι οποίοι συνόδευσαν την κινητή μονάδα της INTERSPORT και συζήτησαν με τους μαθητές τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και της υγιεινής διατροφής στην υγεία τους. Στη συνέχεια, μοίρασαν αναμνηστικά τετράδια σε όλα τα παιδιά.

H κινητή μονάδα της INTERSPORT έχει ήδη ολοκληρώσει τις επισκέψεις της στα πρώτα 16 σχολεία του Νομού Ηρακλείου και συνεχίζει για το Νομό Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων. Συνολικά θα επισκεφτεί 30 Δημοτικά Σχολεία με στόχο, όπως και πέρυσι, περισσότεροι από 4.000 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook