Σύνθημα νίκης από τον Αναστόοπουλο, λίγες ώρες πριν το μεγάλο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως στόχος είναι οι 3 βαθμοί και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. 

Ο Αναστόπουλος ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και το συγκεκριμένο παιχνίδι το αντιμετωπίζει όπως όλα τα άλλα.

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τα γνωστές ιδιαιτερότητες λόγω του τοπικού στοιχείου, αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως και τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος.

Δεν αλλάζουμε τακτική και αγωνιστικό προσανατολισμό και μέσα από πειθαρχημένο και αποφασιστικό τρόπο παιχνιδιού θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό και τώρα πάμε στα Χανιά για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να το κερδίσουμε» ήταν η δήλωση του τεχνικού του ΟΦΗ.

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σίσιτς. Ο Σλοβένος θα είναι σίγουρα ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. 

«Είναι το ντέρμπι του νησιού και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς, που θα αρέσει σ’ εκείνους που θα το παρακολουθήσουν.

Προσωπικά, αυτά τα παιχνίδια με ενθουσιάζουν, γιατί έχουν περισσότερο πάθος» δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής. 

Στους 20 του Αναστόπουλου περιλαμβάνεται και ο Σαρ. Η αποστολή που ταξίδεψε στα Χανιά είναι: 

Γουναρίδη, Αγριμάκη, Μονιάκη, Ζαχαράκη, Σόουζα, Χαριτωνίδη, Σαρ, Ζορμπά, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούση, , Βαλεριάνο, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Βιτώρο, Λαμπρόπουλο, Περογαμβράκη, Κουρδάκη, Χατζηκοσμά και Νύκταρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook