«Οργώνει» την αμερικανική επικράτεια η πιο διάσημη φοιτήτρια στις ΗΠΑ, Σάντρα Φλουκ, προκειμένου να πείσει το γυναικείο φύλο να ψηφίσει Ομπάμα.

Η Σάντρα ,που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τα κοσμητικά επίθετα που της απέδωσε ο διάσημος ακροδεξιός Αμερικανός ραδιοπαρουσιαστής, Ρας Λίμπο, επειδή επέκρινε την υγειονομική ασφάλιση που δεν καλύπτει τα αντισυλληπτικά, μίλησε την Κυριακή στο Ρένο της Νεβάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε επισκεφθεί το Κολοράντο, την Αιόβα, το Νιου Χαμσάιρ και την Φλόριντα- πολιτείες -κλειδιά για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Νοεμβρίου- δίνοντας μεγάλο αγώνα για την επανεκλογή του Ομπάμα. Του το χρωστάει άλλωστε!      

Τον περασμένο Μάρτιο, ο πλανητάρχης είχε σπεύσει να υπερασπιστεί την Αμερικανίδα φοιτήτρια όταν ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων μετά το καθόλα προκλητικό σχόλιο του Λίμπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάντρα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε ανεπίσημη επιτροπή υπέρ του σχεδίου της κυβέρνησης Ομπάμα να καλύπτονται οι μέθοδοι ελέγχου των γεννήσεων από τα προγράμματα δημόσιας υγείας, είπε: «Ξοδεύω χίλια δολάρια το χρόνο σε αντισυλληπτικά που η φοιτητική ασφάλειά μου δεν καλύπτει».

«Τσούλα, πόσο σεξ κάνεις πια και ξοδεύεις όλο αυτά τα χρήματα. Ντροπιάζεις τους γονείς σου!» την προσέβαλε την επομένη από την εκπομπή του ο Ρας Λίμπο.  

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook