Έκκληση στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και στους αγανακτισμένους πολίτες να μην αμαυρωθεί η εθνική μας επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, με επεισόδια, όπως αυτά που διαδραματίστηκαν λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αναφέρει:

«Τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη φετινή εκδήλωση εορτασμού επετείου της 25ης Μαρτίου, με την ματαίωση της καθιερωμένης παρέλασης στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου δεν τιμούν κανένα μας. Απεναντίας αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις και σπιλώνουν την μνήμη όλων εκείνων των ηρώων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας.

Γιατί λοιπόν παρόμοια γεγονότα να στερήσουν και φέτος την χαρά από τα παιδιά να παρελάσουν και από τους γονείς που περιμένουν να τα καμαρώσουν;

Τέτοιες ημέρες ορόσημο για το Έθνος μας, θα πρέπει να αποτελούν ημέρες τιμής και δόξας στη μνήμη των ηρώων και προγόνων μας, που αγωνίστηκαν για το υπέρτατο ιδανικότης ελευθερίας και όχι έκφραση οργής και αγανάκτησης, με αφορμή την σημερινή κοινωνικοοικονομική κρίση και την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας.

Η Ένωσή μας λοιπόν προτρέπει τον κόσμο και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις (Εργατικά Κέντρα Νομών κλπ), που θα παρευρεθούν φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου να βοηθήσουν, ώστε η φετινή επέτειος να εορτασθεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα και να μην στιγματισθεί με τα αντίστοιχα περυσινά έκτροπα που μας θλίβουν όλους μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook