«Ελληνορωσικό Φόρουμ Ακινήτων» θα πραγματοποιηθεί σήμεραΠαρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 9:30 το πρωί στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου με συνδιοργανωτές το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Επιμελητήριο Χανίων.

Την παρουσίαση του Νομού Χανίων θα κάνει ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μυλωνάκης και θα ακολουθήσουν, οι εισηγήσεις, του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μεσιτικών Γραφείων κ. Lupashko για τα «Πρακτικά θέματα απόκτησης περιουσίας στην Ελλάδα από τους Ρώσους υπηκόους», το «Προφίλ του Ρώσου αγοραστή» θα αναπτύξει ο κ. Vinogradov, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτικών Γραφείων Αγ. Πετρούπολης, για τα «Νομικά θέματα απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα» θα μιλήσει η κ. Ρενάτα Δασκαλάκη, Δικηγόρος εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων ενώ τα συμπεράσματα του «Ελληνορωσικού Φόρουμ Ακινήτων» θα αναλύσει ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Δήμας.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες για την «Δραστηριότητα των μεσιτών στο Νομό Χανίων» από την κ. Λουκία Καλιγιάννη, Πρόεδρο Μεσιτών Ακινήτων Ν. Χανίων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα «Παρουσιάσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες – Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.-Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων» με εισηγητή τον κ. Γιώργο Ανδρουλάκη, Αντιπρόεδρο Συνεταιριστικής Τράπεζας και τέλος θα γίνει «Παρουσίαση δραστηριότητας της εταιρείας Leptos Estate στα Χανιά» από τον κ. Χάρη Μενελάου, Διευθυντή Marketing και Πωλήσεων της Leptos Estate Greece

Το Φόρουμ θα ανοίξει τις εργασίες του με χαιρετισμούς από τους κ.κ. Γιάννη Μαργαρώνη Πρόεδρο Επιμελητηρίου Χανίων, Χρήστο Δήμα Πρόεδρο Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Απόστολο Βουλγαράκη Αντιπεριφερειάρχη, Πρόξενο Ρωσίας, Δήμους Ν. Χανίων, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τμήμα Δυτικής Κρήτης), Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τμήμα Δυτικής Κρήτης), Δικηγορικό Σύλλογο, Σύλλογο Συμβολαιογράφων Ν. Χανίων και Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook