Ένα τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα ανήλικο παιδί στα Χανιά, δημιούργησε επεισόδιο που λίγο έλειψε να ξεφύγει από τον έλεγχο, ωστόσο χάρη στην επέμβαση των αρχών, το περιστατικό έληξε χωρίς να λάβει διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο οδηγός δικύκλου που κινούνταν στην οδό Κισάμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς, ένα ανήλικο παιδί και τον πατέρα του.

Ο δικυκλιστής, μετά το συμβάν κάλεσε τις αρχές αλλα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς το παιδί έφερε μώλωπες και είχε τραυματιστεί ελαφριά.

Ο πατέρας όμως του ανήλικου, Βουλγαρικής καταγωγής, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ μόλις είδε το ασθενοφόρο να καταφθάνει, άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα ζητώντας να μην πλησιάσει κανείς το παιδί.

Μάλιστα κρατώντας τον ανήλικο, επιτέθηκε φραστικά στο γιατρό του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο και επιχείρησε να εξετάσει το παιδί ενώ στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις της Αστυνομίας για να συγκρατήσουν τον πατέρα.

Τελικά τα πνεύματα, μετά από αρκετή ώρα ηρέμησαν ενώ όπως διαπιστώθηκε κανείς από τους δύο που κινούνταν πεζοί δεν έχρηζε νοσοκομειακής φροντίδας και το επεισόδιο έλαβε τέλος.