Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, περιμένουμε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 19 ως 23 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 19 βαθμούς.

Ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Κρητικό, με σταδιακή εξασθένιση μέσα στην ημέρα. Μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 31/10, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 31/10, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 31/10, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι το πρωί ο καιρός στην Ιεράπετρα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα έχει αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων ενώ το βράδυ αναμένεται ασθενής βροχή.

Για αύριο Τετάρτη 31/10, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις,με ασθενή βροχή με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook