Το Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, που πολύ ενεργά ανταποκρίνονται στα καλέσματα για προσφορά ειδών ρουχισμού και διατροφής σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Όπως ενημερώνουν με σχετική ανακοίνωσή τους

«υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για χειμερινά ρούχα και παπούτσια (κυρίως ανδρικά και παιδικά) αλλά και κουβερτών, παπλωμάτων και sleeping bags. Επίσης υπάρχει ανάγκη για λάδι και συσκευασμένα τρόφιμα (ντοματάδες, πελτέ, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι κλπ).

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αφήνει τα πράγματα που θέλει να προσφέρει (παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση) στο Στέκι (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) καθημερινά τα απογεύματα, ή στο Ισόγειο στην Τerra Verde που βρίσκεται δίπλα στο Στέκι (ώρες καταστημάτων), ή να παίρνει τηλέφωνο στο 6976677743 αν χρειάζεται βοήθεια για τη μεταφορά τους».

Η ομάδα υποστήριξης αστέγων μοιράζει είδη ρουχισμού και παπούτσια σε όσους έχουν ανάγκη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7.30- 8.30 στον 2o όροφο του Στεκιού. Επίσης συνεδριάζει κάθε Πέμπτη στις 8.30 για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει πιο ενεργά στα ρούχα ή στο Κυριακάτικο συσσίτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook