Για το περιβόητο on air χαστούκι που έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη, για τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και για το αν θα πολιτευτεί μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου.

H αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έπειτα από ένα ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στο Τwitter μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Star.

Για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη, η αθλήτρια δε δίστασε να δηλώσει: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η τοποθέτησή του και μιλάει πάρα πολύ σωστά. Δεν λέει τρελά πράγματα, ούτε κάνει τρελά πράγματα… Δεν ενοχλήθηκα για το λόγο ότι όλοι είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος…».

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είπε: «Καλύτερα κάποια πράγματα να είναι λίγο πιο ανθρώπινα. Δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνω εγώ ρε παιδιά. Πάρτε τον κ. Κασιδιάρη να σας πει. Γιατί δεν παίρνετε τον κ. Κασιδιάρη και παίρνετε εμένα. Εγώ γιατί να ασχοληθώ και εκείνος δεν ασχολείται; Δηλαδή τα πράγματα είναι σαφέστατα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το τι κάνω στα προσωπικά μου».

Για το αν θα πολιτευτεί: «Δε γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα».


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook