Τεραστια τιμη για τον ΟΛΗ και προσωπικα για τον προεδρο του είναι η βράβευση στο 26 παγκοσμιο συνεδριο Project Management που πραγματοποιήθηκε απο τις 29-31/10 στην Κρητη.

Στο Εθνικο βραβειο Αριστειας Εργων, το project του ΟΛΗ, \’Σχεδιασμος, αναπτυξη και λειτουργια Home Porting στο λιμανι και αεροδρόμιο Ηρακλειου\’, κερδισε το δευτερο βραβειο κλεβοντας τις εντυπώσεις για τις θετικες επιδρασεις που ειχε και εχει στην τοπικη κοινωνία και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Κος Μπρας δηλωσε: η διεθνης αναγνωριση των προσπαθειων μας μεσα απο ενα παγκόσμιο θεσμο αποτελει τιμη για εμενα και το λιμανι μας. Μας δινει δύναμη να συνεχισουμε την προσπαθεια και ειναι η καλυτερη απαντηση σε αυτους που συνεχιζουν να μην καταλαβαινουν οτι η πραγματικη αναπτυξη ερχεται με αργά αλλά σταθερα βήματα.

Στην τελετη παραβρεθησαν εκτος απο τον προεδρο και διευθυνων συμβουλο του  ΟΛΗ, ο Αναπληρωτης Προεδρου και Διευθυνοντος Συμβουλου, Μανόλης Πετράκης, το μελος του ΔΣ της ΟΛΗ Αργυρης Πετρης, ο Διευθυντης Λιμενικων Υπηρεσιων κ, Βαγγελης Τσαμπουρακης και ο Διευθυντης Τεχνικων Εργων και Περιβάλλοντος κ. Λυριντζακης Σταυρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook