Ένα από τα πιο βασικά προβλήματα που έχει κάθε γυναίκα όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση είναι αν καταφέρνει να συνδυάζει σωστά το μακιγιάζ με το ντύσιμό της και με το χρώμα των μαλλιών της.

Το Marie Claire σας βγάζει από αυτή τη δύσκολη θέση δίνοντάς σας βασικές συμβουλές, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδυάζετε σωστά το μακιγιάζ σας με ότι κι αν επιλέξετε να φορέσετε.

\"\"Ντύσιμο στις αποχρώσεις του μαύρου

Μελαχρινές: καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε γκρι σκιά στα μάτια και μεταλλικό με ροζ στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Κλασικό ρουζ και και κραγιόν φούξια.

Ξανθιές: Για τα μάτια χρησιμοποιήστε χρυσή σκιά και σκούρο γκρι στη γωνία, μαύρο μολύβι και καφέ μασκαρά. Στα χείλη μπορείτε να βάλετε ένα πολύ απαλό κραγιόν.

Κοκκινομάλλες: H χρυσοκίτρινη σκιά με σκούρα πράσινη γωνία και μαύρη μάσκαρα θα αναδεικνύει ωραία το βλέμμα σας. Στα χείλη κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν.

\"\"Ντύσιμο στις αποχρώσεις του κόκκινου

Μελαχρινές: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιά σε χρώμα λαδοπράσινο σκούρο με γκρί γωνία και κραγιόν κεραμιδί.

Ξανθιές: Αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι πιο ανοιχτό τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε καφέ σκιά με γκρι γωνία, γκρι μολύβι και μαύρη μάσκαρα. Στα χείλη τολμήστε κόκκινο κραγιόν.

Κοκκινομάλλες: Η χρυσαφί σκιά με καφέ γωνία και καφέ μολύβι ταιριάζει απόλυτα με το ντύσιμο αυτό και το μπρονζέ κραγιόν θα σας δείχνει πιο λαμπερές.

\"\"Ντύσιμο στις αποχρώσεις του λευκού

Μελαχρινές: Χρυσοκίτρινη σκιά και μαύρη μάσκαρα στα μάτια και μπρονζέ κραγιόν στα χείλη θα σας δείχνουν πιο ανοιξιάτικες.

Ξανθιές: Η ροζ σκιά με μπλε γωνία και μολύβι μπλε θα σας δείχνει πιο ξεκούραστες και το σκούρο ροζ κραγιόν.

Κοκκινομάλλες: Ένα ντύσιμο σε λευκές αποχρώσεις είναι μια από τις σωστές επιλογές για τι κοκκινομάλλες και το σωστό μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να δει΄χνετε ακόμη πιο όμορφες. Επιλέξτε, λοιπόν, κεραμιδί σκιά με καφέ γωνία και καφε-κόκκινο στα χείλη σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook