Με πέντε ουσιαστικά απουσίες θα παραταχθεί στο Μάλεμε ο Παναιγιάλειος για την αναμέτρηση απέναντι στον Πλατανιά. Πέρα από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι υπό αποχώρηση (Ιορδανίδης, Χρυσάφης, Πελέκης και Τσώνης) το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Μαστροκυριάκου και Ψυχογιάννη δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Λιόση.

 

Ο 28χρονος επιθετικός του Παναιγιάλειου έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του και ως εκ τούτου θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου (26/3) με τον Πλατανιά στο Μάλεμε.

Το ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας των «μελανόλευκων» για τον αγώνα του Σαββάτου στα Χανιά με τους «ερυθρόλευκους» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο  Αιγίου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι για την 26η αγωνιστική. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Χερσόνησο αναμένεται να υπάρξουνε 5 με 6 αλλαγές σε αυτήν. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη την Παρασκευή το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Χανίων.

 

 

 

Έκτακτο Δ.Σ

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Παναιγιαλείου προχώρησε σε έκτακτο Δ.Σ το βράδυ της Τετάρτης στο οποίο συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα. Ένα από αυτά είναι και το θέμα που αφορά την αποχώρηση παικτών και σχετικά με αυτό η ανακοίνωση του ΤΑΠ:

 

«Συζητήθηκε το θέμα που αφορά στις αποδεσμεύσεις παικτών αλλά και την παραμονή της πλειονότητας από τους 27 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ. Εντός της εβδομάδας δεν θα γίνουν λύσεις συμβολαίων, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται εν μέσω συχνών αγωνιστικών υποχρεώσεων που μεταφράζονται σε 4 παιχνίδια εντός 11 ημερών (το Σάββατο στον Πλατανιά, τη Δευτέρα το φιλικό, την Τετάρτη με τον Ασπρόπυργο στο Αίγιο, στις 6 Απριλίου στα Μέγαρα). Το ξεσκαρτάρισμα, στην πρώτη του φάση, θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά (αλλά και τυπικά σε ότι αφορά σε ορισμένες περιπτώσεις) στη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».

 

Φιλικό με Εθνική Ενόπλων

Πέρα από το επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά ο Παναιγιάλειος θα δώσει και φιλικό την Δευτέρα 28 Μαρτίου με την Εθνική Ενόπλων, που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΕΚΑΜΕ.

 

Το ΤΑΠ Παναιγιάλειος εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το οποίο αναφέρει:

 

«Τη Δευτέρα στις 28 Μαρτίου (5 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ θα υποδεχθεί την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ σε φιλική αναμέτρηση. Το παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι εισπράξεις της αναμέτρησης θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΕΚΑΜΕ.

 

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ωστόσο, όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό.

 

Πολλοί σπουδαίοι παίκτες θα δώσουν το παρών τη Δευτέρα στο Αίγιο. Μεταξύ άλλων οι πρωταθλητές Ευρώπης Στέλιος Γιαννακόπουλος και Μιχάλης Καψής, ο Γιάννης Βοσκόπουλος του Πανσερραϊκού, ο Θανάσης Παπάζογλου του Αστέρα Τρίπολης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης του ΠΑΟΚ, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Νίκος Καράμπελας της ΑΕΚ, ένας εκ των Μαρίνου – Χριστοδουλόπουλου του Παναθηναϊκού κ.ά.»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook