Η Jean Jamieson από το Spennymoor της Μεγάλης Βρετανίας δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 18 μήνες. Οι γιατροί διέγνωσαν το 2011 ότι έχει κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και της έδιναν μόλις ένα χρόνο ζωής, ο οποίος «έληγε» τον περασμένο Μάη.

Η ίδια όμως ήταν αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω και κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες των γιατρών και μάλιστα να παντρευτεί τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Ian σε ηλικία 64 ετών.

«Είμαστε μαζί επτά χρόνια και σκεφτόμασταν να παντρευτούμε, όμως μετά οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Jean πάσχει από καρκίνο και το αναβάλλαμε. Έτσι μια μέρα που πήγα να τη δω στο νοσοκομείο μου έκανε εκείνη πρόταση γάμου γράφοντας με ένα στυλό την ερώτηση σε μια κάρτα. Με πρόλαβε γιατί σκόπευα να της κάνω εγώ πρόταση. Αμέσως είπα το ναι και τρεις μέρες μετά παντρευτήκαμε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο James Cook στο Middlesbrough» είπε ο Ian.

\"\"

Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά και μάλιστα έκαναν παρέα με τους πρώην συζύγους τους. Όταν όμως ο Ian χώρισε από τη γυναίκα του και ο πρώην άντρας της Jean πέθανε και οι δυο τους βρέθηκαν ξανά τυχαία, κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι μαζί.

\"\"

«Πολύ σπάνια γίνονται γάμοι στους νοσοκομειακούς θαλάμους. Όταν όμως συμβαίνει όλο το προσωπικό βοηθά στις ετοιμασίες για να κάνει τη μέρα ξεχωριστή για τον ασθενή και τους συγγενείς του» είπε η προϊσταμένη νοσοκόμα, Elizabeth Price.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook