Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην Τουρ. Εκθεση TTG INCONTRI στο Ρίμινι της Ιταλίας από 18-20/10/2012 , με περίπτερο την εποπτεία του οποίου είχε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η Έκθεση αυτή είναι η μεγαλύτερη σε επίπεδο Τουριστικών Πρακτόρων της Ιταλίας και το περίπτερο της Κρήτης επισκέφθηκαν πολλοί τουρ. Πράκτορες από όλη την Ιταλία καθώς και Δημοσιογράφοι απ΄όλα επίσης τα ΜΜΕ της Ιταλίας.

Από τις επαφές με τα τουρ. Γραφεία διαπιστώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για οργάνωση ταξιδιών προς την Κρήτη καθώς επίσης και για διοργάνωση Συνεδρίων σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης.

Ενδιαφέρον έδειξαν επίσης και πολλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι ζήτησαν να επισκεφθούν την Κρήτη και να καταγράψουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και τα πολιτιστικά μας στοιχεία .

Το περίπτερο της Κρήτης ήταν σε κεντρικό σημείο της Έκθεσης κοντά στο περίπτερο του ΕΟΤ με υπεύθυνο τον Δ/ντή του ΕΟΤ Ιταλίας κο Τερζίμπαση .

Συμμετείχαν επίσης με δικά τους περίπτερα , η ΑΝΕΚ , οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ , τα Ξενοδοχεία LOUIS που δραστηριοποιούνται στα Χανιά και άλλες Ελληνικές Επιχειρήσεις.

Το περίπτερό  επισκέφθηκαν , ο Δ/ντής της ΑΝΕΚ στον Πειραιά, ο Εμπορικός Δ.ντής των LOUIS HOTELS , o Γεν. Δ.ντης του Ξενοδοχείου PILOT BEACH RESORT από τα Χανιά και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου MINOS IMPERIAL από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές , η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την ίδια περίοδο και για το έτος 2013.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook